Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den dedikerte Nintendo-tilhengeren må gi opp SNES-prosjektet sitt. (Ill.: Imgur)

Han skulle digitalisere gamle SNES-spill – så forsvant 100 spill i posten

Spill: Nå gir han opp.

Nintendo-tilhengeren Byuu hadde en stor jobb med å bevare samtlige SNES-spill, men prosjektet falt i fisk etter at spill til en verdi på rundt 80 000 kroner forsvant i posten.

Fikk en brå stopp
Byuu hadde inngått en avtale med en europeisk storsamler som skulle sende spillene i fem pakker á 100 spill. Disse skulle han låne, lagre digitalt og så sende tilbake igjen. Dessverre for begge fikk prosjektet en bråbrems etter den første pakken.

Pakke to med 100 SNES-kassetter forsvant i posten etter å ha forlatt samlerens hjemsted Frankfurt. Etter å ha ankommet New Jersey i USA, er det ingen spor til pakken. Byuu har lett i flere uker og har kontaktet potensielle USPS-ansatte i New Jersey på Reddit. Uten hell.

Avsenderen hadde forsikret pakken, men den gjaldt kun for frakten fra Frankfurt i Tyskland til USA, ikke videre i mottakerlandet.

Gir opp
På Reddit skriver Byuu at han innrømmer at nederlaget og at han nå jobber med å finne ut hvordan han kan betale tilbake samleren for de tapte spillene. Verdien på disse var på rundt 7500–10 000 dollar.

Andre Reddit-brukere foreslår at han setter opp en GoFundMe-kampanje for å få hjelp fra fellesskapet.

 

Kilde:
Eurogamer

Stikkord: nintendo, Spill