Rebellions nye Sniper Elite 4 er haugevis med useriøs moro.
Rebellions nye Sniper Elite 4 er haugevis med useriøs moro.

Annonse


Direktestrøm: Sniper Elite 4 er fantastisk og jeg skal vise deg hvorfor

Jeg har testet Sniper Elite 4 i mange nok timer til å fortelle deg at spillet er fantastisk morsomt.

Følg med nå
Sniper Elite 4 er herlig løssluppen action på samme måte som Wolfenstein, men med mer taktikk og tredjepersonsperspektiv. Det er mange måter å spille på, og det er mulig å kombinere dem alle under det samme oppdraget: Snik deg rundt og drep alle med lyddemper, eller kjør på som Rambo.

Ikke bare det, men spillet er glattpolert og kjører i godt over 70 bilder i sekundet med alt på Ultra-detaljnivå og 2560 x 1440 – selv presseversjonen. Vi tester på en Core i5 4690K, 16GB DDR3 RAM, GTX 980ti 6GB RAM.