Den konservative kommentatoren Paul Joseph Watson har oppdaget en ny måte Facebook prøver å undertrykke meningene hans.
Den konservative kommentatoren Paul Joseph Watson har oppdaget en ny måte Facebook prøver å undertrykke meningene hans.

Annonse


Slik blir personer som legger ut noe «støtende» på Facebook straffet av moralpolitiet

Facebooks liksomjakt på «falske nyheter» (les: som ikke kommer fra ytterste venstre fløy i det politiske landskapet) forsterkes.

Facebook mener det er en rett ikke å bli støtt
Paul Joseph Watson, en konservativ redaktør for beryktede Infowars, er på høyresiden og en fiende av Facebook og Twitter, noe alle som ikke deler Silicon Valleys innsnevrede og selvhøytidelige politiske ståsted automatisk blir (unntaket er Peter Thiel).

Facebook har tidligere nektet for anklager at de prioriterer venstre-orienterte nyheter over alt annet i nyhetsstrømmen til brukerne, men det er et faktum at de nå gjør det så vanskelig som mulig for andre å dele sine synspunkter. Dette er deres nyeste stunt.

– Du bør vurdere å slette det, eller ikke dele det med så mange
På den sosiale tjenesten melder Watson irritert følgende:

Annonse


«Nå logger Facebook deg ut av kontoen og tvinger deg til å gjennomføre en sikkerhetsundersøkelse om noen blir støtt av innlegget ditt. De fortalte meg ikke en gang hvilket innlegg det gjaldt.»

Det er svært lett å skjønne hvordan dette kan misbrukes av personer som ønsker å stoppe personer som Watson, godt hjulpet av Facebook.

Vi fikk for alvor se hvor Facebook og Twitter var på vei i sommer, når sistnevnte kastet ut den homofile konservative kommentatoren og provokatøren Milo Yiannopoulos, redaktør hos Breitbart.

Undertegnede var og er ikke fornøyd med måten de sosiale mediene prøver å undertrykke meningsmotstandere. 

Watson er ikke happy med måten Facebook prøver å sette kjepper i hjulene for andres meninger.
Watson er ikke happy med måten Facebook prøver å sette kjepper i hjulene for andres meninger. (Ill.: Paul Josepth Watson)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse