Steven Rosenberg var ikke fornøyd med sin «Microsoft-jul».
Steven Rosenberg var ikke fornøyd med sin «Microsoft-jul».

Annonse


Misfornøyd Mac-bruker sendte klage til Microsoft-sjefen

Steve Rosenberg foretrekker egentlig Mac, men for å tilfredsstille sin spilleglade sønn, gikk han til innkjøp av en Windows-maskin og tre andre Microsoft-produkter.

Trøbbel på trøbbel
Mannen var ikke videre fornøyd med noen av produktene, noe som førte til at han sendte en «klage-e-post» til Microsoft-topp Satya Nadella.

Ikke bare hadde Rosenberg problemer med PC-en som ikke ville oppgraderes. Familiefaren opplevde også trøbbel med Forza Horizon 3 (ville ikke starte), FSX Flight Simulator for Steam (fungerte ikke) og Minecraft til Apple TV som ikke kunne koble til Minecraft-serverne.

Sendte klage
I brevet, som du kan se i sin helhet nederst i saken, til Nadella skriver Rosenberg forklarende om problemene han opplever og hvorfor han «forlot» Microsoft i 2009:

Annonse


«Jeg forlot Microsoft-økosystemet i 2009 fordi jeg brukte 2–3 timer hver uke på å vedlikeholde systemer som bestod av spionvare, virus og diverse feil». Siden den gang har han brukt Apple.

Rosenberg avslutter brevet med å oppfordre Microsoft-sjefen til å videresende informasjonen til riktige avdelingsledere.

https://twitter.com/_SteveRosenberg/status/814522764409376768

Har slike problemer gjort at du har byttet fra et selskap til et annet?

 

Kilde:
On MSFT

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse