Google Drive sikkerhetskopierer iPhonen din automatisk, som tilfeldigvis også gjør det betraktelig enklere å bytt til Android.
Google Drive sikkerhetskopierer iPhonen din automatisk, som tilfeldigvis også gjør det betraktelig enklere å bytt til Android.

Annonse


Google Drive sikkherhetskopierer iPhonen for deg

Google har oppdatert den amerikanske versjonen av websiden for å gjøre det enkelt å bytte fra iPhone til Android, og har lagt til en ny funksjon i Google Drive.

Lagrer i skyen
Google Drive kan nå sikkerhetskopiere kontakter, kalenderen og kamerarullen og lagre den i skyen.

På den måten har du tilgang til all informasjonen og bildene dine når du eventuelt bytter til en Pixel eller annen Android-telefon.

I motsetning til før da du måtte gjøre alt manuelt, og blant annet kopiere over bildene dine til Google Photos, er det helt automatisk å gjøre det på denne måten.

Annonse


Kan ta en stund
De norske websidene er ikke oppdatert enda, men det skulle være mulig å finne en ny funksjon i instillingsmenyen under “backup.”

Det er imidlertid langt fra umiddelbart å gjøre, spesielt hvis du har mange bilder i kamerarullen din, så det kunne være lurt å ha telefonen koblet til strømmen og å ha en stabil Internett-oppkobling. Appen må også være åpen på skjermen mens du gjennomfører sikkerhetskopieringen, skriver The Verge.

Dessverre kopierer ikke Google Drive tekstmeldinger eller musikkbiblioteket ditt. For å gjøre dette må du plugge en iPhone direkte til en Pixel eller en annen Android-telefon.

Kilde
The Verge

Annonse