ITavisen håper du, kjære leser, ønsker å støtte ITavisen med et valgfritt beløp for å oppgradere designet og forbedre innholdet ytterligere.
ITavisen håper du, kjære leser, ønsker å støtte ITavisen med et valgfritt beløp for å oppgradere designet og forbedre innholdet ytterligere.

Annonse


Slik støtter du ITavisen

Vi har store planer for fremtiden, men vi trenger litt hjelp for å komme oss dit.

Støtt ITavisen.

Oppdatert, 15. september, 06:23:

Vi kommer med jevnlige mellomrom, og har allerede, oppdatert Patreon-siden vår med innlegg kun våre betalende medlemmer (uansett donasjonsbeløp) kan lese og kommentere.

Annonse
Alle som donerer får mulighet til å lese det siste om hva som rører seg bak scenen hos ITavisen, og komme med tips og innspill som leses av redaksjonen.

Som medlem kan du bruke Patreons eget ITavisen-forum for å nå oss i redaksjonen og andre betalende lesere.

Det koster å drive avis
ITavisen drives av fire svært engasjerte personer, og eies av det helt uavhengige selskapet til redaktør Trond Bie, Pollination Publishing AS.

Selv om ITavisen har 50 000 lesere hver eneste dag på mobil og desktop, er annonsesituasjonen og annonsemarkedet usikkert.

Vi har ingen fordyrende ledd som markedsførere, sjefer eller mediekonsern, men trenger likevel hjelp for å komme oss videre med følgende plan:

  • Enda mer egenprodusert innhold
  • Oppgradert design
  • Forskning på nye tekniske løsninger

Støtt ITavisen på måten som passer deg best
For å opprettholde en publikasjon vi er stolte av, og for å gjøre den enda bedre, spør vi deg, kjære leser, om du kunne tenke deg å støtte ITavisen med et valgfritt beløp hver måned.

Donasjoner går ikke bare til å holde ITavisen levedyktig, men også for å forbedre designet.

Så enkelt støtter du oss
Vi har igjen satt Klapp på jobben til å oppgradere designet, men trenger litt hjelp for å komme i mål – vi har derfor opprettet en ITavisen Patreon. 

Patreon er et samfunn der vi holder deg oppdatert for hva som skjer med ITavisen, og hvilke prosjekter vi har gående.

Fremover skal vi snuse på alle mulighetene vi har med Patreon. Om dette blir en suksess ønsker vi å lansere flere nye prosjekt for å levere enda mer eksklusivt innhold, og kanskje på en litt annen måte.

Vi håper du er med oss videre og sier tusen takk på forhånd for alle donasjoner og at du leser oss.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse