Hopp til navigasjon Hopp til innhold
EarPods kan bli erstattet av trådløse AirPods. (Ill.: Apple)

«AirPods» kan være Apples trådløse ørepropper

Flere produkter kan være avslørt i varemerkeregistreringer.

Før de første rapportene om Apples skroting av hodetelefonutgaven dukket opp, avslørte MacRumors at selskapet hadde søkt om varemerket «AirPods».

Trådløse ørepropper
I dag har en liknende registrering dukket opp i en varemerkeregistrering i Russland. Ettersom det er sterke spekulasjoner på at iPhone 7 (og 7 Plus) kommer uten hodetelefonutgang, er det Bluetooth og Lightning som blir de gjeldene tilkoblingene for lyd.

Etter «AirPods»-navnet å dømme er det naturlig å tro at dette er snakk om trådløse versjoner av EarPods, fremfor en utgave med Lightning. Lite tyder dog på at den trådløse varianten blir inkludert i iPhone 7-pakken.

Les også: Apples store høstplaner kan være avslørt.

Flere Apple Watch
I samme registrering beskrives også flere bærbare enheter som tilsynelatende ser ut til å være forskjellige utgaver av Apple Watch 2, eventuelt den oppdaterte Apple Watch 1-klokken det har svirret rykter om.

Som vi tidligere har skrevet virker det som at Apple planlegger to ulike smartklokker i høst, der én av dem er en direkte oppfølger til den originale Watch.

Apple annonserte i går kveld norsk tid at iPhone 7 skal annonseres 7. september, og det er godt mulig at nye Apple Watch blir vist frem samtidig.

 

Kilde:
9to5Mac

Stikkord: Apple, applewatch, iphone