«AirPods» kan være Apples trådløse ørepropper

EarPods kan bli erstattet av trådløse AirPods.
EarPods kan bli erstattet av trådløse AirPods.

Før de første rapportene om Apples skroting av hodetelefonutgaven dukket opp, avslørte MacRumors at selskapet hadde søkt om varemerket «AirPods».

Trådløse ørepropper
I dag har en liknende registrering dukket opp i en varemerkeregistrering i Russland. Ettersom det er sterke spekulasjoner på at iPhone 7 (og 7 Plus) kommer uten hodetelefonutgang, er det Bluetooth og Lightning som blir de gjeldene tilkoblingene for lyd.

Etter «AirPods»-navnet å dømme er det naturlig å tro at dette er snakk om trådløse versjoner av EarPods, fremfor en utgave med Lightning. Lite tyder dog på at den trådløse varianten blir inkludert i iPhone 7-pakken.

Annonse

Les også: Apples store høstplaner kan være avslørt.

Flere Apple Watch
I samme registrering beskrives også flere bærbare enheter som tilsynelatende ser ut til å være forskjellige utgaver av Apple Watch 2, eventuelt den oppdaterte Apple Watch 1-klokken det har svirret rykter om.

Som vi tidligere har skrevet virker det som at Apple planlegger to ulike smartklokker i høst, der én av dem er en direkte oppfølger til den originale Watch.

Apple annonserte i går kveld norsk tid at iPhone 7 skal annonseres 7. september, og det er godt mulig at nye Apple Watch blir vist frem samtidig.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse
Annonse