Apples store høstplaner kan være avslørt

MacBook Air kan få støtte for USB-C.
MacBook Air kan få støtte for USB-C.

Ifølge nye rapporter fra Bloomberg har Apple mye i vente i løpet av høsten.

MacBook og iMac
Det er visst ikke bare MacBook Pro som blir oppdatert i høst i det som blir den «mest betydelige oppdateringen noensinne», skal vi tro de ikke-navngitte personene Bloomberg har snakket med.

Også MacBook Air og iMac vil komme i nye utgaver i løpet av året. Av nyheter nevnes USB-C for Air og AMD-grafikkort for iMac. I tillegg planlegger Apple en 5K-skjerm (5120 x 2880 piksler) som de vil produsere sammen med LG.

Annonse

Sistnevnte annonserte nettopp verdens største ultrabrede skjerm.

iPad Pro-oppdateringer
Bloomberg-artikkelen omhandler ikke bare Mac-porteføljen til Apple, men nevner også iPad Pro. Ifølge kildene til den økonomifokuserte nettsiden jobber iPad-produsenten med en rekke programvareoppdateringer for Pro-modellen.

Det skal være snakk om å gjøre iOS mer Pro-vennlig med oppdateringer slik at brukerne kan få utbytte av Apple Pencil i større deler av operativsystemet. For øyeblikket tester Apple mulighet til å notere i apper som Mail, Messages, Safari med flere. Programvareoppdateringen for iPad Pro ventes tidlig 2017.

Mens det ikke er snakk om nye iPad Pro-modeller i høst, sies det at Apple jobber med en ny størrelse som kan komme neste år.

 

Kilder:
Bloomberg,
9to5Mac

Annonse
Annonse