Google vil ta deg med på virtuell reise til noen av kontinentets vakreste nasjonalparker

Google har blitt med vokterne inn i stedene de færreste av oss får besøkt i løpet av livet. Nå kan du nyte de i 360 graders video fra stuen din.
Google har blitt med vokterne inn i stedene de færreste av oss får besøkt i løpet av livet. Nå kan du nyte de i 360 graders video fra stuen din.

Google feirer at nasjonalpark-tjenesten, National Parks Service, har 100 års jubileum.

360 graders interaktiv dokumentar
Det gjøres til gangs med denne Interaktive dokumentaren som viser deg disse fantastiske områdene i fulle 360 grader.  Google sendte ut flere team til å filme i de forskjellige parkene og på toppen av videoen hører vi kommentarer fra de som har det som sitt daglige virke å passe på disse perlene, nemlig parkvokterne.

Sjekk også ut: Google vil gi deg hele internett i VR.

Annonse

Fem så langt
Så langt, det er ikke sagt noe om det kommer fler, er det fem parker som er med; Kenai Fjords, Hawai’i Volcanoes, Carlsbad Caverns, Bryce Canyon og Dry Tortugas.

Tidligere har vi også skrevet om hvordan Google bygger en hel plattform for VR og 360 video, og at de også har publisert en kortfilm med produsenten fra blant annet «Fast and Furious» og «Star Trek: Beyond». Les mer på «Dette er fremtiden til film».

Forskjellige opplevelser
Seere kan bruke kayak gjennom  fjordene, komme i nærkontakt med lava eller dykke i havet og utforske dype grotter. Denne opplevelsen er tilgjengelig på nettet og via Google Arts & Culture appen til Google som er tilgjengelig på iOS og Android.

Dette er ikke det eneste 360 prosjektet til Google for tiden, blant annet har de også lansert live-sendinger i 360 formatet for en stund tilbake.

 

Kilde:
The Verge

Annonse
Annonse