Hello Games jobber på spreng for å løse problemene med No Man's Sky PC.
Hello Games jobber på spreng for å løse problemene med No Man's Sky PC.

Annonse


Om du har problemer med No Man’s Sky så er dette gode nyheter

Presset øker mot Hello Games, mest på grunn av at det vært mye problemer med PC-versjonen av spillet. Derfor jobber Hello Games nå døgnet rundt for å få på plass en løsning.

Har fått inn hjelp
I tillegg til kvalitetssikringsteamet (QA) til Sony og sine egne utviklere har Hello Games nå leid inn et eksternt selskap for å hjelpe de med å spore alle feilene og komme til en løsning raskere. I følge Engadget så er antallet eksterne som nå er leid inn større enn Hello Games egen stab.

Både Playstation og PC
Det jobbes nå også med en oppdatering til Playstation 4 versjonen av spillet, i følge Engadget.

I tillegg har det kommet informasjon i en melding på Twitter hvor Sean Murray skriver  at «Mens mange mennesker nyter No Man’s Sky PC, så holder vi øye med flere problemer og jobber hardt med å løse de», og linker til dette innlegget på Steam.

Annonse


Jobber med noen nøkkelpunkter
Første punktet i denne listen er en lenke til Hello Games egne websider hvor de har lagt ut en kort sjekkliste for de som har problemer med PC-versjonen. Blant dette er å restarte Steam og spillet for å få inn seneste oppdatering som inkluderer VC++ Redist 2010 som ikke var med i forrige versjon og som kan stå bak mange av problemene PC-spillerene opplever.

Videre beskriver listen hvordan de forbedrer sine rutiner og prosesser slik at informasjonen de henter inn blir bedre og mer nyttig for de i det videre arbeidet. De sier også at de allerede har kontaktet alle de som forsøker å kjøre spillet på maskiner med alt for lave spesifikasjoner.

Listen avsluttes med at de ved hjelp av feilmeldinger fra spillerne har identifisert noen nøkkelpunkter som de jobber med.

Strander spillere som forhåndsbestilte
En av problemene er det kun de mest ivrige som har fått erfare. Det har seg slik at Domanish S84, som var en bonus for alle som forhåndsbestilte, strander noen spillere.

Grunnen til det er at den kommer med hyperdriven forhåndsinstallert. Det gjør at man ikke trenger å finne instruksjonene som lærer deg å bygge en hyperdrive, hvilket er et krav for alle nye skip. Du blir dermed strandet om du på et tidspunkt bytter til et nytt skip. Hello Games jobber med å løse dette og det vil i følge Engadget bli prioritert.

Skal publisere «alternativ gren»
I tillegg skriver Hello Games på Steam at  de kommer til å publisere en alternativ gren av PC-versjonen som kommer til å få de nye oppdateringene først. Problemene som vil bli adressert i denne er problemer med Shader Cache som gjør at FPS faller på noen kort. «Selv om dette løser seg selv over tid (omtrent 1 times spill) så vil vi løse det problemet i en patch», kan vi lese på Steam.

De skriver også at de jobber med å fikse problemene med CPUer som ikke støtter SSE4.  «Selv om disse teknisk sett er under minstekravet «så ønsker vi ikke at [spillet, journ.anm.] skal krasje», skriver Hello Games i innlegget på Steam.

Det siste punktet de lister opp at de jobber med nå er unøyktig kontroll med musa når man er til fots. I følge Hello Games er dette forårsaket av en kombinasjon av visse skjermkort og oppløsninger.

Vær snille
I en bønn til alle de som lar sitt sinne flomme i retning Hello Games akkurat nå skriver selskapet i innlegget på steam at «Vi døgner for å komme gjennom flest mulige problemer så fort som mulig. Prøv å være snille :)».

Følg stegene til Hello Games her om du har problemer med PC-versjonen, i tillegg kan du også lese punktene og se etter en oppdatering her.

Kilde:
Steam
Twitter
Engadget

Annonse