Mange sliter med å få spilt No Man's Sky på PC.
Mange sliter med å få spilt No Man's Sky på PC.

Annonse


No Man’s Sky ser ut til å ha store problemer på PC

Det er spill-anmelderen og strømmeren TotalBisquit på kanalen CynicalBrit som har lagt ut en video på YouTube hvor han deler sine tanker om PC-versjonen av det populære spillet.

Mange problemer
Problemene som mange opplever med PC versjonen av spillet er massive fall i antall frames og «heng». Sistnevnte har blitt forsøkt koblet sammen med GPU bruk, men som TotalBisquit sier i sin video så kjører han en maskin med et 1080 kort.

I kommentarfeltet her på ITavisen har vi også sett at noen melder at de ikke engang klarer å starte spillet, dette bekreftes også at TotalBisquit i videoen.

Annonse


Bedre framerate
Som en mulig løsning på framerate problemet sier TotalBisquit at han satte alle grafikk-innstillinger til laveste innstilling, restartet spillet og satte alle tilbake igjen. Og det gjorde at han angivelig gikk fra 60+ til 120-130 FPS på sin maskin.

Ikke optimalisert for PC
Av punktene som trekkes frem i videoen er det at spillet ikke virker optimalisert for PC i det hele tatt, dette med tanke på kontrollene, menyer og hvordan det føles å kontrollere flyet. «Det føles mer som om kontrollene når man er i flyet er mer som et forslag», sier TotalBisquit i videoen.

Men, som han sier, for noen kan det fungere «fint» og at du alltids har muligheten til å få pengene tilbake på Steam.

Hva er din erfaring? La oss høre fra deg i kommentarene.

Kilde:
Twitter
Youtube