iPhone 7 som kommer senere i år blir tynnere, kjappere og kanskje uten lydutgang.
iPhone 7 som kommer senere i år blir tynnere, kjappere og kanskje uten lydutgang.

Annonse


– Apple vil at iPhone skal se ut som et stykke glass

The Wall Street Journal avslører, som vi har hørt tidligere, at årets iPhone-modeller som lanseres i september kun blir en mindre oppgradering av dagens 6s- og 6s Plus-modeller.

Litt tynnere, litt penere og uten hodetelefonutgang
Ifølge WSJ forsvinner hodetelefonutgangen, men det er også visstnok den mest dramatiske endringen. Andre endringer, takket være kun Bluetooth-lyd, er muligheten for å slanke produktserien

Trolig er også antennestripene flyttet til sidene slik at de ødelegger litt mindre for designspråket.

Det er neste-års iPhone som virkelig vil se en større endring, dette har vi også hørt tidligere. Ifølge WSJ får den OLED-panel og Touch ID i skjermen i stedet for hjemskjermen. Begge disse ryktene har vi også hørt før, og dette styrker selvsagt tidligere påstander.

Annonse


– Nesten rammeløs neste år
For ikke mange dagene siden hørte vi atter en gang at hjemknappen ikke lenger blir mulig å fysisk trykke ned – i stedet blir den også berøringsfølsom, med støtte for forskjellige typer lette berøringer som utfører forskjellige oppgaver (låse opp, Apple Pay, skifte låt?).

WSJ melder at «i flere å har Jony Ives ønske vært å designe en iPhone som ser ut som et stykke glass. De nåværende design-ideene for 2017 iPhone dytter visstnok mobilene i denne retningen ved å fjerne mye av rammen rundt OLED-skjermen

De nye modellene kan komme i 32, 128 og 256GB-modeller, men vi hører motstridende meldinger. Det kan tenkes at Apple ikke ønsker å kvitte seg med 16GB-modellen riktig enda.

 

 

Kilder:
WSJ (betalingsmur)
9to5mac

Annonse