Gigantisk Game of Thrones-blemme fra HBO Nordic

HBO Nordic var litt ivrige på avtrekkeren og la ut episode 5 av Game of Thrones en dag for tidlig.
HBO Nordic var litt ivrige på avtrekkeren og la ut episode 5 av Game of Thrones en dag for tidlig.

Game of Thrones var forårets desidert mest piratkopierte TV-serie og selv om produsentene har gjort sitt for å hindre lekkasjer, tabbet de seg ut i egne rekker.

Sirkulerer på nett
Lekkasjen denne gang kom direkte fra HBO Nordic som la ut episode 5 av sesong 6 i går formiddag, rundt 24 timer før den offisielle visningen i Skandinavia.

Deretter tok det ikke lang tid før noen tok opp episoden og la den ut på ulike fildelingsnettverk på Internett. Kvaliteten på videoen skal være så som så, men TorrentFreak skriver at en video i full-HD er lekket på nett etter den amerikanske visningen.

Annonse

Tok grep
I fjor ble fire episoder fra sesong 5 sluppet på fildelingstjenester før den femte sesongen i det hele tatt hadde startet på HBO.

For å forhindre dette har TV-selskapet denne sesongen sluttet å sende ut høykvalitetsopptak av serien, såkalte screeners til anmeldere. Det holdt lekkasjene unna helt til HBO  selv stod for en.

Game of Thrones er kanskje verdens mest populære og omtalte TV-serie, og den har en ganske stor base med engasjerte fans verden rundt. Blant annet noen som lover å fikse historien for 160 millioner kroner.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse
Annonse