Fans vil fikse Game of Thrones for 160 millioner kroner

Ikke alle er like fornøyde med historien til Dorne.
Ikke alle er like fornøyde med historien til Dorne.

Game of Thrones er, om ikke verdens mest populære, en av verdens mest populære TV-serier og har millionvis av dedikerte tilhengere.

Før du leser videre gjentar vi at denne artikkelen kan inneholde avsløringer fra historien.

Misnøye med historien
Mandag 25. april hadde den sjette sesongen premiere og seerne samles igjen for TV-er, PC-er og nettbrett for å følge historien til de syv rikene i Westeros.

Tilhengere av serien er kjent for å være kravstore, spesielt dem som har lest bøkene, og tyr til sosiale medier og fora for å diskutere enhver scene i serien.

Annonse

En ting massene ser ut til å være misfornøyde med, er historien til Dorne i sesong 5 og nå i sesong 6, og noen dedikerte tilhengere har startet en Kickstarter-kampanje der de lover å fikse denne historien.

Hårete mål
I kampanjen, kalt «Fixing Dorne», ønsker trioen «Fixing Dorne Productions» å samle inn vanvittige 20 millioner dollar, 163 millioner kroner for å skrive, produsere og distribuere en ny historie for Dorne.

Blir prosjektet en virkelighet – noe det neppe gjør – vil opptakene til studioet erstatte de originale Dorne-scenene fra HBO. Så langt har de samlet inn drøyt 20 000 dollar, 160 000 kroner.

De har også satt noen kreative mål for kampanjen:

Samler de inn 20,5 millioner dollar skal de få Alexander Siddig til å spille Doran Martell. Ved 21,5 millioner gir de et forsøk på å få Jerome Flynn til å spille Bronn. Når de 23 millioner dollar vil de prøve å overtale Nikolaj Coster-Waldau til å spille Jamie Lannister og beklage til det egyptiske folk for «Gods of Egypt».

Når de 50 millioner dollar, over 400 millioner kroner, skal de «fikse Stark» og lansere en oppdatering som gjør at Ned Stark overlever i hvert fall sesong 5. Det vil nok mange Stark-fans sette pris på.

Fremstår seriøse
Det er usikker hvorvidt gruppen gir mening, men de opptrer i hvert fall seriøst. Som vanlig med folkefinansieringskampanjer oppfordres det til å vise varsomhet før man støtter prosjekter – spesielt nå som PayPal fjerner «Purchase Protection» for støtte.

I verste fall kan det ende opp som dette klokkeprosjektet, eller at en av initiativtakerne bruker pengene på et nytt hus.

 

Kilder:
The Verge,
Kickstarter

Annonse
Annonse