Apple-sjefen lover en iPhone du ikke vil kunne leve uten

Apple-toppsjef Tim Cook mener at reaksjonene til det første negative kvartalet er en gigantisk overreaksjon, og at det kommer nye iPhone-modeller folk ikke vil kunne leve uten.
Apple-toppsjef Tim Cook mener at reaksjonene til det første negative kvartalet er en gigantisk overreaksjon, og at det kommer nye iPhone-modeller folk ikke vil kunne leve uten.

Tim Cook ble TV-intervjuet for første gang etter det første negative kvartalsresultatet på 13 år.

Mener 2014 og 15 var rekordår
-Jeg kunne ikke vært mer uenig, svarte toppsjefen for teknoverdenens rikeste selskap på spørsmål om Apples beste dager er bak dem.

Han hevder årsaken til iPhone-nedgangen skyldes unormalt mange oppgraderinger til iPhone 6 i sent i 2014 og 2015. At mange ventet på en mobil fra Apple større enn 4 tommer er nok helt korrekt.

Annonse

– Mye innovasjon
Cook gikk selvsagt ikke i spesifikke detaljer vedrørende nye iPhone som kommer i september, men sa likevel mer enn han har som vane (og bekreftet samtidig at det blir mer enn en modell også denne gang – og hintet han akkurat til en større design-endring?):

– Vi har storartet innovasjon på gang med nye iPhone-modeller som vil overbevise deg og andre om å oppgradere fra dagens modeller til de nye enhetene. Vi kommer til å gi deg ting som du ikke kan leve uten. Det har alltid vært målet til Apple. Å skape produkter som gjør folks liv bedre – å se seg tilbake og lure på hvordan man levde uten.

Apple Watch
Cook sa ikke noe spesifikt om Apple Watch utover en generell kommentar vedrørende salgsvekst:

– Ta en titt på iPod – den var ingen suksess med en gang, men nå blir den sett på noe som tok av over natten. Jeg tror at vi om noen år vil se tilbake og si «Hvordan i all verden kunne jeg tenke meg ikke å ha på meg denne klokka». Fordi den gjør så mye for deg, og derfor vil den plutselig bli sett på som en suksess over natta.

Hva angår Kina er Cook optimistisk og peker på en Android-til-iPhone-svitsj-rate, opp 40 prosent den første halvdelen i 2016 sammenlignet med fjoråret.

 

Kilder:
MacRumors
9to5mac

Annonse
Annonse