3 nye anbud vunnet for AMD, blir det 3 nye konsoller?
3 nye anbud vunnet for AMD, blir det 3 nye konsoller?

Annonse


Dette er beviset på at det kommer nye konsoller fra Sony og Microsoft

AMD har avslørt at deres tilpassede prosessor-arkitektur er valgt til å komme i tre nye produkter, og sider som Gameindustry.biz anslår at de nye produktene skal kunne generere en omsetning på over 10 milliarder for selskapet de neste 3-4 årene.

Vagt fra AMD
Selv om avsløringen kommer fra AMD selv er det ingen som kan svare for hvordan dette skal kunne oversettes til konsoller. Sjefen for AMD, Lisa Su, var tilbakeholden med detaljer på en konferasesamtale med investorer men kunne avsløre at ikke alle av disse kom til å slippes i år.

Om videre detaljer i saken så svarer hun:

– Jeg vil foretrekke at det kommer ut når våre kunder er klare til å lansere, sa Lisa Su, CEO for AMD, under investorsamtalen.

Annonse


1 av 3 er avslørt
En av brikkene er avslørt, og det er en ny SoC (System on Chip) som er kjernen i den nye Playstation 4.5. Det er en forbedring av den nåværende prosessoren, med en overklokket Jaguar-basert x86 CPU, ytelsen på GPU komponenten heves også betraktelig.

Resten er ukjente
Når det kommer til de to andre produktene så er det mange kandidater. Mulige kandidater er Nintendo NX eller mest sannsynlig «Xbox One and a half». Men det er ikke usannsynlig  at de resterende to produktene er håndholdt og konsollversjon av NX.

Kilde:
EuroGamer

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse