Windows-brukerne kan glemme å få en offisiell app fra Sonos.

Annonse


Sonos sier nei til Windows

Hvis du sitter med en Windows-telefon og/eller en Windows-PC og venter på en offisiell app fra Sonos, kan bli bli nødt til å vente en stund.

Ingen planer
I et innlegg på det offisielle Sonos-forumet skriver en representant fra selskapet at de ikke har noen planer om å utvikle en offisiell eller UWP-app (Universal Windows Platform) til Windows Phone eller Windows 10.

«Faktisk har dette vært kildene til flere engasjerte diskusjoner ettersom vi vet at flere Sonos-eiere også er Windows Phone-brukere. Til slutt bestemte vi at Sonos ikke kommer til å lage en Windows Phone 8-app, ei eller har vi planer om å bygge en Windows 10 universal app», skriver høyttalerprodusenten og setter dermed en spiker i kisten for en Sonos-app til Windows.

Les også: Sonos-kunder raser etter Spotify-endring.

Annonse


Sonos har fortsatt ett skrivebordsprogram for Windows i tillegg finnes det en uoffisiell Windows (Phone)-app kalt Phonos.

 

Kilder:
Winbeta,
Sonos

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse