Om du også venter på en oppfølger til Red Dead Redemption så kan du imens kose deg med dette kartet.

Annonse


Kartet til oppfølgeren av «Red Dead Redemption» er lekket

Det er knapt to måneder til E3 avholdes, nærmere bestemt 14-16 Juni, og selvsagt svirrer det nå rykter om mange titler som lenge har ventet på en oppfølger.

Red Dead Redemption
En av disse titlene er «Read Dead Redemption», for de som ikke kjenner tittelen er det som «Grand Theft Auto», mens handlingen er satt til den Ville Vesten.

Ryktet om denne oppfølgeren startet på NeoGaf forumet, før den forsvant der og dukket opp igjen, denne gangen også verifisert, av TechRadar.

Les også: Snart får Red Dead Redemption støtte på Xbox One.

Annonse


Veldig populær tittel
Red Dead Redemption var utvilsomt en av de mer populære spillene noensinne som var satt til denne epoken. Det åpne landskapet og muligheten for å leke i en relativt stor sandkasse appellerte til mange spillere. Det var også en av de mest etterspurte spillene for bakoverkompatibilitet til Xbox One.

Få detaljer
Selv om detaljene rundt en oppfølger har vært få og vanskelig å stole på, så har Take Two bekreftet at det ligger an til en oppfølger og at Red Dead er en del av deres portefølje fremover.

Det nye Red Dead kartet som er lekket på nettet.
Det nye Red Dead kartet som er lekket på nettet.

Tidligere i tidslinjen
Sammenligninger TechRadar har gjort mellom de to kartene viser at det blant annet mangler jernbane og at det er mindre karavaner og vogn-byer noe som kan tilsi at det er snakk om en historie lagt til en tidligere epoke.

Mer detaljer er det ikke i skrivende stund, men mer vil nok dukke opp frem mot E3 i sommer.

Kilde: 
WindowsCentral
TechRadar

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse