Xbox One-spillere opplever at The Division-karakterene deres forsvinner.

Annonse


Frustrasjon blant Xbox One-spillerne etter The Division-oppdatering

Ifølge rapporter på Reddit er det flere av The Division-spillerne som har opplevd at karakterene sine forsvinner etter oppdateringen Patch 1.1 som ble sluppet i går.

Forsvinner
Rapportene ser ut til å være de samme: Spillerne logger inn på spillet etter oppdateringen og ser at de ikke lenger kan velge karakteren deres.

Å miste litt fremskritt og utstyr er én ting, men å miste en hel karakter man har brukt kanskje 100 timer på, blir noe helt annet. Forhåpentligvis er dette noe som lar seg fikse.

Les også: Nå skal Ubisoft ta The Division-jukserne.

Annonse


Kun Xbox One
Utvikleren Massive uttaler at de er på saken og at de samler inn brukernavnene til dem spillerne som er rammet.

For øyeblikket ser det ut til at det er kun Xbox One-spillerne som er rammet av denne uheldige feilen, og PC- og PlayStation 4-spillerne kan på nåværende tidspunkt puste lettet ut.

«Incursions»
Patch 1.1 som ble sluppet i går, er den første storoppdateringen til The Division. Blant annet dette er nytt:

  • Incursions: Dette er krevende utfordringer og kan minne mye om raid-utfordringene fra Destiny. Disse utfordringene kan spilles om og om igjen for å sanke nytt og bedre utstyr. Modusen vil ha to vanskelighetsgrader: «hard» og «challenging».
  • Bytte av utstyr: I den kommende oppdateringen blir det mulig å bytte utstyr, såkalt loot, med andre medspillere.
  • Utstyrssett (Gear sets): Disse er gjemt rundt i New York i form av «våpenoppskrifter». Har du et visst antall «Gear Sets» på deg får du et unikt talent.
  • Nye våpen: Ubisoft har ikke avslørt hvilke, men de lover flere nye våpen.
  • Dark Zone: I «Incursions» kommer såkalte supply drops til å skje hver eneste time i Dark Zone. Disse vil inneholde veldig bra utstyr, men vil bli omringet av fiender.
  • Ingen «respawns»: Dør laget ditt i «Incursion», er dere pent nødt til å starte på nytt. Dette er absolutt en utfordrende modus.

 

Kilder:
IGN,
Reddit,
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse