Facebook jobber med store endringer for Messenger.

Annonse


Slik skal Facebook tjene penger på Messenger

Ifølge en artikkel fra The Information er Facebook i ferd med å klargjøre flere nye funksjoner for Messenger. Dette inkluderer en ny betalingstjeneste.

Betalingsplattform
The Information skriver at de har funnet informasjon i rene tekstfiler i den nye Messenger-appen for iPhone, og avslører at den sosiale mediekongen planlegger en form for betalingsplattform.

Teksten inneholder setninger som «pay in person», «pay directly in Messenger when you pick up the item», «no cash needed» og «talk to the seller and pay for items in Messenger».

9to5Mac skriver at dette mest sannsynlig er referanser til Facebooks samarbeid med forhandlere der Messenger-brukerne kan betale for en vare direkte i appen.

Annonse


Les også: Frankrike vil ha slutt på Facebook-sporingen.

Messenger-oppdateringer
Facebook-toppen Mark Zuckerberg har tidligere uttalt at de ikke er interessert i å innta betalingsbusinessen på samme måte som Apple, Samsung, Google med flere har gjort, men ifølge rapporten til The Information er det en større gruppe i Facebook som jobber med å integrere liknende tjenester.

I tekstfilene er det også referanser til en potensiell Messenger-oppdatering der brukerne kan synkronisere kalendere, dele notiser fra nyhetsartikler og skrive statusoppdateringer til kun et utvalg venner i tillegg til et «hemmelige samtaler»-valg – hva enn det måtte innebære. Muligens kryptert, kanskje.

Facebook avholder en utviklerkonferanse i San Fransisco 12–13. april.

 

Kilde:
9to5Mac,
The Information (betalingsmur)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse