Amazon Echo Dot er en DJ som faktisk hører på deg.
Amazon Echo Dot er en DJ som faktisk hører på deg.

Annonse


Amazons nye produkter kan bestilles på en snodig måte

Echo Dot og Amazon Tap er selskapets to nye produkter du ikke kan bestille.

Dette er Amazon Echo Dot
Echo Dot har samme lydteknologi som storebror Echo (som vi har inne til test), dvs. at du kan snakke, og ikke skrike, selv om du er et stykke unna.

Det kuleste er at stemmen din gjør alt på disse to enhetene. Forskjellen er at Dot kun er en musikkavspiller du plugger inn i eksisterende lydsystem (den har ingen egen høyttaler) – deretter er det bare å fortelle boksen hva du vil høre på.

Men, og det er alltid et men; kun om du eier en Amazon Echo eller Amazon Fire TV fra før av (man kan fortelle Echo at man vil bestille en). Ikke bare det, men du er nødt til å ha et Amazon Prime-medlemskap i tillegg, og det er ikke tilgjengelig for nordmenn.

Annonse


Dot koster 777 kroner

Dette gjør Tap
Kanskje enda mer spennende, om enn ikke like nytttig for musikkfrelste, er Tap. Denne høyttaleren har ikke det smarte mikrofon-systemet som Echo og Dot, men er i stedet en Bluetooth-høyttaler med push-to-talk Alexa-støtte (Alexa er Amazons svar på Cortana og Siri).

Denne er det meningen du skal ta med deg ut.

Tap koster 1222 kroner, og kan bestilles selv om man ikke eier Echo eller har et Prime-medlemskap, men vi tviler på at de sender til Norge. Får man dog bestilt en Tap kan man bruke den til å bestille en Dot. Ja, Amazon er litt merkelige.

 

Kilder:
Amazon
Amazon

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse