Har du Galaxy S6 eller S6 edge kan du snart installere Android 6.

Annonse


I dag starter Samsung utrullingen av Android 6.0

Fire måneder etter at Google lanserte Android 6 Marshmallow, kan et utvalg Samsung Galaxy-brukere laste ned operativsystemet.

Kun Galaxy S6-serien
I førsteomgang er det snakk om Galaxy S6-enheter, inkludert S6 edge, og Samsung nevner ikke andre modeller under annonseringen foruten et «kommer snart».

Det er mildt sagt overraskende at utrullingen av Android 6 har vært så begrenset og treg, spesielt for Samsung som er den største Android-produsenten.

Les også: Dette må du vite om «Android M».

Annonse


Oppdaterer edge
Samtidig annonserer det sørkoreanske selskapet flere oppdateringer til edge-varianten. Den buede kanten får nå flere tilpasningsmuligheter. Størrelsen øker fra 260 til 550 piksler, noe som gjør at den tar opp litt av den flate dele av skjermen.

Samsung har lagt til et nytt snarveispanel med liste over de mest brukte appene, samt oppdatert kontaktlisten i tillegg til flere endringer.

Galaxy S6 edge har plass til mer informasjon.
Galaxy S6 edge har plass til mer informasjon.
Galaxy S6 edge har fått et nytt snarveispanel.
Galaxy S6 edge har fått et nytt snarveispanel.

Tregeste hittil
Ferske tall fra Android Developers avslører at Android 6.0 Marshmallow kun har 1,2 prosent av Android-andelen. Og det hele fire måneder etter lansering.

Mye tyder på at dette er den tregeste Android-utrullingen noensinne. Flere produsenter har ennå ikke leverte Android 6 til sine toppmodeller og ingen vet helt når oppdateringene kommer.

Les også: Android 6.0.1 har en nyttig funksjon du vil elske.

 

Kilder:
The Verge,
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse