Android Wear får sårt etterlengtet oppdatering.
Android Wear får sårt etterlengtet oppdatering.

Annonse


Ny Android Wear oppdatering aktiverer ubrukt maskinvare

Google sender ut en oppdatering til Android Wear i løpet av de neste ukene. Oppdateringen inneholder en rekke nye funksjoner for støttede enheter.

Aktiverer høyttalere på visse modeller
Interessant nok så aktiverer også oppdateringen en høyttaler som hittil ikke har vært i bruk på «Huawei Watch» and «Asus ZenWatch 2». Dette gir muligheten for samtaler via håndleddet og andre tjenester som krever høyttalere.

Nye måter å navigere på
Navigering på Android Wear har vært begrenset til forskjellige gester. Google har nå utvidet muligheten brukere har for å navigere i Android Wear. Tidligere kunne du bruke gester for å navigere kortene, eller ved å vri på håndleddet. Nå kan du også utvide kortene ved å heve eller riste på håndleddet.

Meldinger og samtaler
Wear vil nå støtte sending av meldinger via tale og du kan velge fra et utvidet assortement av applikasjoner.

Annonse


Nytt er også muligheten til å rulle opp og ned kortstrømmen med en vridning av håndleddet. I tillegg kan du også utvide et kort, ta opp dine apps, eller gå tilbake til «urskriven» ved å klemme, løfte eller riste på klokken.

En oversikt over nye funksjoner:
– Naviger klokken med nye gester. Rull opp og ned kortstrømmen med enkle bevegelser av håndleddet. Utvid og få mer informasjon på kortene dine, hent opp app’en din eller gå tilbake til hjemskjermen med gester som dytt, løft eller rist.
– Send flere beskjeder med stemmen din. Bruk stemmen for å sende meldinger fra Hangouts, Nextplus, Telegram, Viber, WeChat og Whatsapp.
– Ring eller motta samtaler og lytt til talebeskjeder med den nye støtten for høyttalere.

Kilde:
NeoWin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse