Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det er fare for overoppheting med flere av Surface-strømforsyningene. (Ill.: Microsoft)

Microsoft tilbakekaller Surface-strømforsyninger

Slik bytter du inn din.

Selskapets annonsering om en frivillig tilbakekalling av strømadaptere til tre Surface-modeller, forventes innen kort tid.

Oppdatert 21.1.2016 klokken 16.00:

«Vi har mottatt et svært begrenset antall meldinger om at kunder har opplevd at laderne til Surface Pro har blitt overopphetet som følge av at kabelen er kommet i klem, blitt viklet hardt eller utsatt for vridning. Dette gjelder Surface Pro 1, 2 og 3 som er kjøpt i Norge før juli 2015.  Berørte kunder kan registrere seg for å få tilsendt en ny lader på www.surface.com/powercord eller ringe tlf 800 24 632», skriver Vibeke Hansen, kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge, i en e-post til ITavisen.

Tre Surface-modeller
Tilbakekallingen gjelder modellene Surface Pro, Surface Pro 2 og Surface Pro 3 solgt før 15. juli 2015. Microsoft uttaler til ZDNet at hvis kablene blir bøyd og pakket godt sammen, kan de overopphetes og det kan være brannfarlig.

For øyeblikket har ikke Microsoft, som nevnt ovenfor, annonsert flere detaljer rundt innbytteprogrammet, men The Channelnomics Europe skriver at selskapet vil komme med flere detaljer i morgen.

Les vår test av Surface Pro 4 her.

Mer informasjon fredag
Det er usikkert hvor mange enheter som er rammet av denne feilen, og The Channelnomics Europe spekulerer i at det kan være snakk om flere millioner enheter. Surface Pro 4 og Surface Book er ikke rammet av dette problemet.

 

Kilde:
The Channelnomics,
ZDNet

Stikkord: Microsoft, surface