Netflix vokser på seg problemer.
Netflix vokser på seg problemer.

Annonse


Nå satser Netflix på verdensherredømme

På CES 2016 kunne Netflix annonserer at 130 nye land får tilgang til strømmetjenesten.

Globalt TV-nettverk
Listen over nye land inkluderer blant annet Russland, India og Sør-Korea, mens Kina, Syria, Krimhalvøya og Nord-Korea er de eneste som ikke har tilgang. Årsaken til at disse ikke får Netflix er restriksjoner fra amerikanske myndigheter for amerikanske selskaper.

– I dag er vi vitne til fødselen av en nytt, globalt TV-nettverk, uttalte Netflix’ Reed Hastings fra selskapets pressekonferanse i går.

Les også: Til våren blir Netflix mye bedre.

Annonse


Gigantisk
– Med denne lanseringen kan forbrukere rundt om i verden – fra Singapore til St. Petersburd, fra San Fransisco til Sao Paulo – nyte TV-serier og filmer samtidig, ikke noe mer venting, fortalte Hastings.

Selv om Netflix blir tilgjengelig så å si verden rundt, er det ikke alle av selskapets originalserier som blir tilgjengelig i alle markeder. Serier som House of Cards og Orange is the New Black vil ikke være tilgjengelig i markeder der Netflix ikke har distribusjonsrettighetene.

Les flere nyheter fra CES 2016 her.

Se The Verges intervju med Reed Hastings i videoen under.

 

Kilder:
Netflix,
The Verge

Annonse