Nå satser Netflix på verdensherredømme

Netflix vokser på seg problemer.
Netflix vokser på seg problemer.

På CES 2016 kunne Netflix annonserer at 130 nye land får tilgang til strømmetjenesten.

Globalt TV-nettverk
Listen over nye land inkluderer blant annet Russland, India og Sør-Korea, mens Kina, Syria, Krimhalvøya og Nord-Korea er de eneste som ikke har tilgang. Årsaken til at disse ikke får Netflix er restriksjoner fra amerikanske myndigheter for amerikanske selskaper.

– I dag er vi vitne til fødselen av en nytt, globalt TV-nettverk, uttalte Netflix’ Reed Hastings fra selskapets pressekonferanse i går.

Annonse

Les også: Til våren blir Netflix mye bedre.

Gigantisk
– Med denne lanseringen kan forbrukere rundt om i verden – fra Singapore til St. Petersburd, fra San Fransisco til Sao Paulo – nyte TV-serier og filmer samtidig, ikke noe mer venting, fortalte Hastings.

Selv om Netflix blir tilgjengelig så å si verden rundt, er det ikke alle av selskapets originalserier som blir tilgjengelig i alle markeder. Serier som House of Cards og Orange is the New Black vil ikke være tilgjengelig i markeder der Netflix ikke har distribusjonsrettighetene.

Les flere nyheter fra CES 2016 her.

Se The Verges intervju med Reed Hastings i videoen under.

 

Kilder:
Netflix,
The Verge

Annonse
Annonse