Dette er de beste spillvideoene i 2015

Clash of Clans er både populært på mobil og på YouTube.
Clash of Clans er både populært på mobil og på YouTube.

YouTube har kompilert en liste over de mest populære spillvideoene i løpet av året.

Spillvideoer
Rangeringen er basert på visninger, delinger, likerklikk, kommentarer og andre data og er faktisk godt spredt over flere sjangre.

1. Clash of Clans: Revenge.

Annonse

Ingen kunne hamle opp med denne Super Bowl-reklamen for Android- og iOS-spillet Clash of Clans. Liam Neeson spiller en fin rolla i reklamen og den har over 83 millioner visninger på YouTube.

2. Real GTA

Den mest populære videoen er «ekte GTA» fra YouTube-kanalen CoridorDigital. Videoen viser hvordan Grand Theft Auto kanskje ville sett ut til det virkelige liv og har rundt 30 millioner visninger.

3. Star Wars Reveal Trailer

Kanskje ikke så overraskende, er den første traileren til Star Wars Battlefront en av de mest populære spillvideoene på YouTube dette året. Star Wars er en gigantisk serie og det er ingen tvil om at denne videoen skapte litt «hype». Videoen har rundt 22 millioner visninger.

4. Five Nights at Freddy’s 3 Teaser Trailer

Teaser-traileren for Five Nights at Freddy’s 3 inntar fjerdeplassen og har i og for seg nesten like mange visninger som Star Wars på tredje. En gjennomgang av spillet tar femteplassen, så det er ikke tvil om at serien er populær, i hvert fall på YouTube.

5. WARNING: YOU WILL DIE | Five Nights at Freddy’s 3 – Part 1

Kombinert med traileren over, har de to Five Nights at Freddy’s 3-videoen over 40 millioner visninger. Imponerende.

6. Discover Pokémon in the Real World with Pokémon GO!

Traileren til det første Pokémon-spillet til mobiltelefoner, GO!, er svært populær på YouTube med rundt 19,5 millioner visninger. Spillet lanseres til iPhone og Android i 2016.

7. Fallout 4 – Official Trailer

https://youtu.be/GE2BkLqMef4

Fallout-serien er enormt populær og det var enorme forventninger til nummer 4. 18,2 millioner har sett den offisielle traileren til rollespillet.

Les vår anmeldelse av Fallout 4.

8. Elders Play Grand Theft Auto V (Elders React: Gaming)

YouTube-kanalen REACT lager videoer som blant annet viser hvordan eldre personer reagerer på ulike spill. I denne videoen spiller de GTA V og har 16 millioner visninger.

9. Halo VS Call of Duty

De to store FPS-kongene går mot hverandre i denne videoen av den litt mer annerledes sorten. Med 13,4 millioner visninger inntar videoen niende plass på listen.

Les vår anmeldelser av Halo 5: Guardians og Call of Duty: Black Ops 3.

10. Final Fantasy VII – E3 2015 Trailer | PS4

Sist ut har vi E3-traileren for Final Fantasy VII til PlayStation 3. Den har 13 millioner visninger og nesten 115 000 tomler opp på YouTube.

Hva er din favorittspillvideo på YouTube i år?

 

Kilde:
Forbes

Annonse
Annonse