Vi får se om tjenesten kommer tilbake på en annen serverløsning.
Vi får se om tjenesten kommer tilbake på en annen serverløsning.

Annonse


Det er allerede over og ut for Popcorn Time i nettleseren

Browserpopcorn.xyz varte bare noen dager før det var kroken på døra.

Over og ut
«Tidligere var tjenesten kun tilgjengelig som et skrivebordsprogram og en Android-app, men nå kan brukerne strømme TV og filmer direkte via nettsiden browserpopcorn.xyz.

Tjenesten, som ikke krever innlogging, er utviklet av den 15-årige serberen Milan Kragujević, som skal ha klonet det originale Popcorn Time-prosjektet før det ble blokkert i fjor av juridiske årsaker,» skrev vi i dag morges. Nå er det allerede slutt.

Les også: Det er lovlig å strømme piratfilm i Norge.

Annonse


-MPAA er så kjipe
Ifølge personen bak nettsiden er det MPAA som satte ned foten med en gang (akkurat som RIAA i denne saken), derfor er det allerede over og ut. Kragujević har lagt ut en knapp tekst, og en annonse under den:

«MPAA, hvorfor må dere ødelegge alt? BrowserPopcorn er tatt ned av de slemme pengegrådige drittsekkene fra USA, The Motion Picture Association of Murica. Vær så snill og kontakt meg for flere detaljer [email protected]».

ITavisen tok oppfordringen og har spurt Kragujević hva som har skjedd (trolig har MPAA kun sendt et brev til Kragujevićs ISP, skal vi dømme ut fra tidsperspektivet alene), og hvilke planer han har fremover for siden, om noen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse