Nå kan Popcorn Time strømmes direkte rett i nettleseren.
Nå kan Popcorn Time strømmes direkte rett i nettleseren.

Annonse


Du trengte bare en nettleser for å bruke Popcorn Time

Mens norske Rettighetsalliansen gjør sitt for å stanse den ulovlige strømmingen, har en 15-åring gjort det enda enklere å bruke Popcorn Time.

Oppdatert, 18:17:

Tjenesten er allerede fjernet.

Nettleseren
Tidligere var tjenesten kun tilgjengelig som et skrivebordsprogram og en Android-app, men nå kan brukerne strømme TV og filmer direkte via nettsiden browserpopcorn.xyz.

Annonse


Tjenesten, som ikke krever innlogging, er utviklet av den 15-årige serberen Milan Kragujevic, som skal ha klonet det originale Popcorn Time-prosjektet før det ble blokkert i fjor av juridiske årsaker.

Vurderer søksmål
Den norske Rettighetsalliansen startet i høst med å samle inn informasjon over norske brukere av tjenesten, og har allerede samlet inn informasjon om rundt 75 000 brukere.

Lederen i Rettighetsalliansen, Willy Johansen, uttalte til NRK at han er usikker hva de vil gjøre med informasjonen de sitter på, men at de vurderer å gå til søksmål mot brukerne.

– Vi sitter i dag med et register på en del brukere av denne tjenesten i Norge. Dette er et register vi helt legalt kan bruke, og det kan jo hende at noen får seg en liten overraskelse i posten i form av et brev. Utover høsten vil nok noe skje, sa Johansen i en kommentar til NRK.

Les også: Nå må Popcorn Time-brukere betale.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse