Pirater som er medlemmer i det lukkede piratnettverket Norbits har byttet ut spill og film med matoppskrifter denne uken.

Annonse


Norbits-pirater er veldig sultne

Norske pirater er sultne, og spiser ikke hva som helst.

Gjeve oppskrifter
Det har Adams Matkasse fått erfare, en tjeneste som leverer matoppskrifter fra landslagskokk Adam Bjerck som på tirsdag skal konkurrere om den gjeve tittelen Årets kokk.

Det er på det lukkede piratnettnerket Norbits mattoppskriftene til Bjerck nå plutselig har blitt populære:

– For oss er det artig å se at noen går så langt for å få tak i oppskriftene våre at de tråler et torrentnettverk. De skulle jo bare sendt meg eller Adam en epost hvis de ville ha Originalmenyen fra uke 40 – vi jobber masse med menyene våre og elsker å dele dem, sier daglig leder i Adams Matkasse, Lasse Smedsvig.

Annonse


Ifølge pressemeldingen er matoppskriftene kun slått i nedlastingsantall denne uken av Okkupert – til og med den populære serien Dag med Atle Antonsen må vike for Bjercks oppskrifter.

-Office også slått
Også Office må vike på piratnettnettverket:

«Kun de to første episodene av TV2s dramasatsning «Okkupert» var mer populære forrige uke. Kultserien «Dag» og Microsoft Office-pakken måtte se seg slått av oppskriftene fra superkokken, som blant annet inneholdt oppskrift på Kylling tikkamasala med ris og brokkoli og sjokoladeduftende tacogryte med økologisk spelt og friske grønnsaker.»

Kilde:
Adams Matkasse pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse