Ny versjon av Oculus Rift er ute. Nå i beta og snart klar til salg.
Ny versjon av Oculus Rift er ute. Nå i beta og snart klar til salg.

Annonse


Oculus Rift kommer til å koste over 3000 kroner

Oculus Rift lanseres i første kvartal neste år.

Mer enn 350 dollar
Det har vi vært kjent med siden i våres, men hva med prisen? Den er ikke spikret, men over 350 dollar er sannsynlig ifølge Oculus-grunder Palmer Luckey. Det avslørte han i går til nettsiden Road to VR.

«Jeg skal være helt ærlig med deg: Prisen vil ligge rundt dette tallet, men blir noe høyere. Grunnen er at vi har implementert masse teknologi i Rift, mer enn hva som er å finne i prototypene DK1 og DK2», forsvarer Luckey seg med.

Vil ikke prise seg til bunnen
«Det handler ikke om å tjene mer penger, fakta er at når man lager noe som dette må man velge bort en hel del; skal vi optimalisere for absolutt laveste pris, selv om kvaliteten på opplevelsen lir dårligere?

Annonse


Eller skal vi, siden dette er det første VR-headsettet i forbrukermarkedet, lage noe som gir den absolutt beste opplevelsen uten kompromiss? Få kostnadene ned så mye som mulig, men vær sikker på at Rift er så bra at alle ønsker å bruke produktet,» forklarer Luckey.

 

Luckey forklarer at Rift bruker spesial-designede Samsung-linser. Også tracking-systemet er spesial-laget, noe som selvsagt hever prisen.

Kilde:
Road to VR