Rainbow Six Siege vil dessverre ikke ha en egen kampanjedel.
Rainbow Six Siege vil dessverre ikke ha en egen kampanjedel.

Annonse


Ingen enspillerkampanje i Rainbow Six Siege

Det kommende, taktiske skytespillet Rainbow Six: Siege vil ikke ha en egen enspillerkampanje, bekrefter Ubisoft.

Terrorhunt
At utviklerne har valgt bort en enspillerdel i Siege, må sies å være skuffende da de tidligere Rainbow Six-spillene har hatt gode kampanjedeler.

I stedet oppfordres spillerne til å sjekke ut modusen Terrorhunt der fem spillere tar på seg ulike oppdrag mot AI-fiender.

– Du gjennomgår trening der du kan erfare de ulike operatørene og enhetene deres. Du kan spille mot AI-fiender på alle kartene. Du kan tilpasse kartene, så dette er det vi tilbyr i stedet for en enspillerdel, uttalte Scott Mitchell i Ubisoft til PCGamesN.

Annonse
Black Ops 3
Også Xbox 360- og PlayStation 3-eiere går glipp av enspillerkampanjen i et annet spill. Activision har uttalt at Black Ops 3 ikke vil ha en egen kampanjedel på forrige generasjons konsoller.

– Det ambisiøse omfanget ved en kampanjedel der opptil fire spillere kan samarbeide på Xbox One, PS4 og PC, var ikke mulig å gjenskape på forrige generasjon maskinvare, uttaler Activision.

Heldigvis for Xbox 360- og PS3-eierne får de tilgang til alle flerspillmodusene, som inkluderer «Shadows of Evil zombies».

Call of Duty Black Ops 3 lanseres 6. November til PlayStation 4, Xbox One og PC, mens Rainbow Six Siege lanseres 1. desember til samme plattformer.

Les også: Rainbow Six: Siege får egen tilskuermodus.

 

Kilde:
Eurogamer 1 og 2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse