De nye iPhone-modellene knuser Android-telefonen i ytelsestester.
De nye iPhone-modellene knuser Android-telefonen i ytelsestester.

Annonse


iPhone 6s knuser Android-telefonene

I går skrev vi om hvor godt den nye A9-brikken i iPhone 6s g 6s Plus presterer sammenlignet med Intel Core M-prosessoren som finnes i blant annet nye MacBook.

Ingen i nærheten
Samtidig har vi sett resultatet av ytelsen til A9 i Geekbench 3-test mot tidligere iPhone-modeller, og nå har Apple-bloggeren Jon Gruber gjort en sammenligning mot flere Android-flaggskip.

iPhone 6s fikk 2500 i resultat i en test av ytelsen av én kjerne og 4340 i en flerkjerne-test. Den Android-mobilen som gjør det best, er HTC Nexus 9 som får 1887 i den første testen.

Samsung Galaxy S6 edge får 1309 i samme test og slår faktisk iPhone 6s i testen av ytelsen med flere kjerner der resultatet blir 4535.

Annonse


Én kjerne
– Med tanke på ytelsen til én kjerne, er det ikke en eneste Android-telefon som slår den to år gamle iPhone 5s, skriver Gruber.

Selv om han ikke viser resultatene fra testen for flere kjerner, skriver han at Android-enhetene gjør det mye bedre i de testene, men Gruber begrunner dette med at Android-telefonene som regel har flere kjerner enn iPhone-modellene som kun har to.

– En test av ytelsen med én kjerne er en bedre målestokk for opplevelsen du får når du bruker enheten, forklarer Gruber.

Leverer ikke
Samsung Galaxy Note 5 er ikke med i testen, men en tilsvarende test utført av MobileSyrup avslører at telefonen ikke engang kan slå ett år gamle iPhone 6 i ytelsen av én kjerne. Note 5 scorer 1431, mens iPhone 6 ender på 1553.

 

Kilder:
DaringFireball, MobileSyrup

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse