Baboom gir artistene 90 prosent av inntektene, men hvor mange blir med? Tjenesten er også en musikk-sky-tjeneste for egen musikk.

Annonse


Denne musikk-tjenesten gir artistene 90 prosent

Helt tilbake i september 2013 skrev vi om Kim Dotcoms strømme-prosjekt Baboom. Nå er tjenesten lansert, og den ser veldig spennende ut. Siden den gang har Dotcom forlatt selskapet, men ånden hans lever i produktet.

Du kan lagre din egen musikk også
For 90 prosent av inntektene går til artistene, og musikken kan spilles av på en hvilken som helst enhet.

Dessuten eier kunden musikken for evig og alltid, og man kan laste opp sin eget musikkbibliotek til tjenesten (inkludert tapsfrie musikk-formater… det vil mange elske), slik at man kan strømme den uansett hvor man er – Baboom er altså en sky-tjeneste også.

Musikken kan strømmes i nettleseren, samt i apper til iOS og Android.

Annonse
10 dollar for ubegrenset lagring
Du kan bruke tjenesten gratis, men om du betaler 10 dollar i måneden får du:

  • Lagre ubegrenset med musikk (gratis: 100 låter maks)
  • «Eksklusive opplevelser»
  • «Premium voice»
  • Reklamefri

Vanskelig å få til uten platebransjen
Uansett om du betaler eller ikke er musikken din for alltid, og du vil kunne spille den av på en hvilken som helst enhet.

Det er få eller ingen store artister å finne på Baboom i skrivende stund, så det blir interessant å se om dette blir for hobby-musikere og de som vil lagre musikken sin i skyen, eller om de også klarer å få med seg de store artistene. Det blir nok ikke lett, for de gjør uansett sin egen greie på egne plateselskap. Vi får se.

 

Kilde:
Baboom

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse