Annonse


Nå er Windows 10-planene avslørt

Microsoft har rullet ut en rekke oppdateringer til Windows 10, både forrige uke og inneværende – det er bare starten på noe mye større.

Oppdateringer, oppdateringer, oppdateringer…
Windows 11, eller 12 for den saks skyld, er ikke viktig lenger. Det handler ikke lenger om versjonsnummer, men kontinuerlige oppdateringer.

Windows er en tjeneste nå, og vil derfor bli behandlet som det.

Den første større oppdateringen heter «Service Release 1» og lanseres ifølge The Verge sine kilder tidlig neste måned, kanskje til og med neste uke.

Annonse
SR1 innholder ifølge samme kilde ingen nye funksjoner, men en rekke feilrettinger.

Les også: Her laster du ned Windows 10.

Viktig oppdatering i oktober
Etter august-oppdateringen vil det nok komme flere mindre oppdateringer, men i oktober skal det igjen skje noe større.

I oktober-oppdateringen introduseres visstnok den nye meldings-appen med støtte for Skype og Edge.

Windows 10-batterilevetiden er ikke helt på høyde med Windows 8.1, men Intel er på saken. Vi håper de retter opp i dette lenge før oktober.

Les også: Windows 10-lanseringen har ikke gått helt på skinner.

– Det kommer kule ting veldig snart
Dessuten får Edge utvidelser senere i år. Utvidelsene blir Javascript-basert, og så like som Chrome sine slik at det skal være enkelt å porte dem fra Googles nettleser til Microsofts.

– Det er ingen som jobber med Windows 11, men det er en gruppe mennesker som jobber på noen skikkelig kule oppdateringer til Windows 10 som Windows Insidere vil få veldig snart, avslørte Windows-sjef Terry Meyerson til The Verge i et ferskt intervju.

Men det er mer
En serie med oppdateringer med det interne kodenavnet «Redstone» har visstnok til hensikt å legge til flere funksjoner neste år.

Det vil komme oppdateringer for de innebygde Windows-appene før «Redstone», men nevnte stor-oppdatering kan komme til å introdusere helt nye apper.

Det er trolig snakk om to slike oppdateringer sommeren og høsten 2016.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse