Annonse


Dette er Microsofts helt spesielle meldings-app

Microsoft har lansert en ny lynmeldingsapp.

Oppdatert, 17:34:

Send fungerer kun i kombinasjon med en Office 365-konto, dessuten er den ikke å finne i norske App Store (i hvert fall ikke enda).

Kun til iOS
I et sikkert tegn på at deres eget økosystem Windows Phone ikke akkurat er prioritert for tiden, eller har nok brukere til å gi apper på plattformen nok tilbakemeldinger, har Microsoft lansert sin nye kun til iOS.

Annonse
Vi har skrevet om denne tidligere, men den gang i etterkant av en lekkasje (dessuten var navnet «Flow»), nærmere bestemt i mai:

«Appen omtales som en mikro-epost-app, laget for enkelt å starte en lynmeldingssamtale til hvilken som helst person med en epost-adresse.»

Slik fungerer send
Send bruker epost som backend-system for å sende lynmeldinger. Slik forklarer Microsoft appen:

«Du ser kun meldinger som er opprettet i Send, ikke hele epost-inboksen din. Send er likevel basert på epost, så du kan sende en melding til hvem som helst med en epost-adresse.

Du trenger ikke å registrere deg flere steder, og folkene du sender meldinger fra Send kan svare uansett hvor de er, uansett om de har Send eller ikke.»

Ikke helt åpent enda
Per dags dato trenger du likevel en student- eller jobb-konto som er tilknyttet Office 365.

Appen er utviklet av Microsoft Garage, et team som eksperimenterer, men enn som prøver å lage produkter som skal selge i bøtter og spann.

Vi har tidligere skrevet om en rekke programmer fra samme gruppe.

* Last ned til iOS.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse