Annonse


Dette er en utrolig billig Windows 10-PC

Prisen på Windows-maskiner har sunket kraftig i det siste for å ta opp den økte konkurransen med Googles Chromebooks. Det er forventet at det lanseres flere rimelige PC-er med lanseringen av Windows 10.

I to størrelser

Produsenter, som blant annet Toshiba, har annonsert en rekke PC-er som skal være tilgjengelig fra 29. juli med Windows 10 forhåndsinstallert, men skal du ha Acers billig-PC blir du nødt til å vente litt lenger.

Under gårsdagens Worldwide Partner Conference (WWDC) i Orlando, viste Microsoft frem Acer Aspire One Cloudbook. PC-en kommer i to størrelser – en på 11 tommer og en på 14 tommer – og vil bli tilgjengelig rundt midten av august.

Annonse


Meget billig

Det kanskje mest interessante med Cloudbooken er prisen, som i USA starter på kun 169 dollar, som er rundt 1400 kroner med dagens kurs. Til den prisen blir den et riktig godt alternativ til de allerede superbillige Chromebook-maskinene.

Dessverre er alt vi vet om PC-ene skjermstørrelsene og startprisen, men vi forventer at Acer annonserer mer når det nærmer seg lanseringsdato.

Kilde:

Neowin