Dette er nye Mass Effect

Mer nøyaktig slippdato for Mass Effect Andromeda, nye Battlefield og Titanfall 2
Mer nøyaktig slippdato for Mass Effect Andromeda, nye Battlefield og Titanfall 2

Fallout 4 og mer Mass Effect. De som virkelig liker å bruke mange, mange timer på å sette seg skikkelig inn i store spillunivers får mye å kose seg med om ikke så veldig lenge.

Mer Mass Effect
For EA har akkurat annonsert nye Mass Effect på sin E3-pressekonferanse (som er samme dag som Microsofts sin – dette bør du vite).

Fallout 4 lanseres 10. november i år. Dessverre må du vente en god del lengre på Andromeda som lanseres julen 2016. Utviklingen startet tidlig i 2013. Med andre ord er dette en stor tittel.

Annonse

Spillet er bygget med EA og Dice sin Frostbite-motor (den som er kjent fra Battlefield-serien). Historien er mange år unna de andre spillene i serien, men så veldig mye mer vil de ikke avsløre enda.

Mennskelig
Det Bioware vil si i skrivende stund er at dette er en helt ny historie, som ikke bare skjer lenge etter historien til de andre spillene, men også i en helt annen del av universet.

Du kan spille som mann eller kvinne som får i oppdrag å utforske den nye galaksen Andromeda. Du spiller selvsagt ikke alene: Bioware lover at du vil få nye venner du fort blir glad i (og sikkert noen fiender du fort vil hate).

Du velger: Mann eller kvinne. (Ill.: BioWare)

Kilde:
Bioware

Annonse
Annonse