Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Upload to Youtube er en av få relativt store app-suksesser (fra en mindre utvikler) på Windows Phone. Nå er appen fjernet av Microsoft.

Hvorfor i all verden kastet Microsoft ut denne appen?

Aggressiv vår-rengjøring av app-butikken.

Microsoft ønsker å rydde opp i app-butikken sin. Det er en god ting, men når tar de det for langt.

Håpløs app-butikk
Har du noengang prøvd å søke etter offisielle apper på Windows 8 eller Windows Phone 8?

Sjansen for at du finner mange kloner utviklet av glade amatører er stor, det finnes til og med apper i Microsofts butikk som tar betalt for gratis-tjenester. Utvalget er samtidig mye lavere enn iOS og Android, så noe må skje.

Igjen: Det er flott Microsoft ønsker å rydde opp i dette, selv om de burde ha gjort det for mange år siden.

Faktisk en populær Windows Phone-app
Problemet denne gang er at de faktisk ikke vil ha med seg apper som har noe for seg, noe utvikler Brandon har fått føle. Selskapet hans, BC3, har utviklet
«Upload to Youtube».

I en epost fra Microsoft forklarer selskapet at appen hans med over 30 000 nedlastinger og fire stjerners snitt-karakter (av fem) er for lik andre apper som gjør det samme, og anses derfor som en duplikat-app som må bort, og borte er den.

– Nei, appen min er unik
Ifølge utvikleren medfører ikke dette riktighet:

«Det er ingen andre apper som kan laste opp fra kamerarullen på mobilen til YouTube», forsvarer han seg med i en epost til Microsoft, men selskapet nekter å rikke og avsluttet eposten med at de ikke kom til å svare på flere av Brandons forespørsler.

Det er vel ikke akkurat den smarteste måten å behandle en utvikler på når hele Windows-app-økosystemet ikke er i nærheten av å kunne selge mobiler og PC-er for Microsoft.

 

Kilde:
Neowin

Stikkord: windows