Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Skal Apple endelig oppgradere Apple TV fra en nokså dum strømme-boks til et skikkelig multimedia-hub i sommer? Det ser slik ut. (Ill.: Apple)

Klokka kan bli fjernkontroll for nye Apple TV

Men kanskje ikke før neste generasjon.

Om noen uker er det klart for årets WWDC – utviklermessen der Apple trolig skal presentere en ny Apple TV. 

Buzzfeed skrev allerede i mars at selskapet planlegger å trekke sløret av den nye boksen i juni, og nettstedet mener fortsatt at det er planen. 

Det ventes at den nye medieboksen skal få Siri-støtte og en egen App Store. 

I tillegg får nye Apple TV et helt nytt design, og en ny fjernkontroll. 

Apple Watch
Nå skriver 9to5Mac at boksen, etter hvert, vil kunne styres fra Apple Watch. Siden dette er en litt mer komplisert greie å fikse, vil trolig ikke denne støtten komme før Apple lanserer andre generasjon av smartklokka. 

Apple jobber visstnok med noe kalt TVKit også – en et utviklersett som skal gjøre det mulig for utviklere å lage apper for Apple TV.

Skrinla TV-planer
Mange har ventet på en faktisk TV fra Apple, men nå kan de se ut til at disse personene har måttet vente forgjeves. Apple jobber nemlig ikke med noen TV, ifølge kilder med kjennskap til saken, som har snakket med The Wall Street Journal. 

Apple skal ha vurdert å lage en TV, men skrinla planene for rundt ett år siden. Årsaken skal blant annet være at selskapet ikke følte de hadde så mye innovativt å komme med på denne fronten. 

 

Kilde:
Mashable

Stikkord: apple tv