Annonse


Dette vil gjøre alle Apple-produkter bedre

Apple.club.tw var de første som publiserte bilder av iPad Air 2 sin Touch ID og A8X-brikken før produktene ble offisielt presentert av Apple.

– Nye MacBook Air og MacBook Pro får Touch ID
Derfor har de nok gode kontakter innad i selskapet, og vel verdt å lytte til når de presenterer såpass konkret informasjon som dette.

De hevder nemlig at den nye 12 tommer MacBook Air-bærbare fra selskapet (som vi tror kommer i god tid før andre kvartal), og en oppgradert MacBook Pro, får Touch ID integrert rett over trackpaden.

Teknologien trolig ikke moden for Touch ID i panelet
Vi synes det høres mer troverdig ut at Touch ID blir en del av iPhone-panelet (Apple har allerede patentert dette), og selve trackpaden, men det kan godt hende utviklingen ikke har kommet dithen enda – da vil vi isåfall måtte nøye oss med en ekstra-komponent på Mac-ene til teknologien er moden nok.

Hva med Mac mini og iMac?
Samme kilder at Mac Pro, Mac mini og iMac også får Touch ID-støtte, men da som en del av oppgraderte Magic Mouse og Magic Trackpad-modeller.

2015 blir forhåpentligvis året vi slipper å taste inn tilfeldig genererte passord manuelt.

Microsoft og Intel prøver i hvert fall å dytte teknologien på PC-produsentene, og til syvende og sist er det opp til dem når maskiner med integrert fingersensor blir å finne i butikkene, og integreres tilstrekkelig med passord-programmer.
 

Kilder:
9to5mac
Apple.club.tw

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse