Annonse


Apple Watch er mye kjappere enn iPhone 4

Apples toppsjef Tim Cook har tidligere sagt at Apple Watch må lades hver dag, «for du kommer til å bruke den så mye». Nå er de eksakte tallene avslørt.

Oppdater, 29.01.15, 08:00:

Når vi først publiserte artikkelen skrev vi at Apple Watch får ytelse på linje med Apples A5-brikke. Dette stemmer ifølge rykteinformasjonen. Det som ikke stemmer er at denne brikken er å finne i iPhone 4. Den er i iPhone 4s, en betydelig kjappere mobil.

Troverdig lekkasje
Det er igjen 9to5mac sin Mark Gurman som står for avsløringene, noe som gjør vi kan være mer eller mindre helt sikre på at informasjonen stemmer.

Gurman har flere ganger tidligere bevist at han har svært troverdige kilder innad i Apple.

19 timer med normalt bruksmønster
Ifølge informasjonen Gurman har fått tak i kan klokke brukes fire timer aktivt (altså ved bruk av en app hele tiden) før den dør ut, og 19 timer med aktiv og passiv bruk.

Bruker du treningsfunksjonen uavbrutt, varer klokka i rundt fire timer. Tallene stammer fra Apple selv.

Standby-tiden er på rundt to til tre dager, mens om du bare stirrer på tiden, vil den vare i tre timer med animasjonene på.

Nærme iPad 2-ytelse
Årsaken til at Apple ikke klarer å presse flere dager med bruk ut av klokka, er at de valgte å lage et brikkesett (Apple S1) som er relativt kraftig, og som kan sammenlignes med ytelsen man finner i Apples A5-brikke (iPhone 4s, iPad 2). Dette betyr at klokka har nok kraft til å vise 60 bilder i sekundet på Retina-panelet.

Klokka kjører en lettvekter-versjon av iOS med arbeidsnavnet SkiHill.

 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse