Annonse


– Sony stjal fra meg!

Avslutningen på 2014 vil bli husket av Sony og alle som fulgte med som svært vanskelig.

Kjipt år
Sony Pictures ble grundig hacket, og det ble avslørt en hel rekke pikante detaljer.

Blant annet det faktum at selskapet fortsatt ikke (og det etter PSN-skandalen) har skjønt at sikkerhet er viktig, og at det å lagre passord i klartekst ikke er en god ide – som om ikke det er nok kan det se ut som de ansatte muligens selv er pirater.

Og enda kjipere skal det bli, for TorrentFreak melder at Natasha Shanta Reid, kjent under artistnavnet Yoon Mi-rae, visstnok ikke har fått kompensasjon etter at Sony valgte å bruke en av låtenes hennes i den mye omtalte komedien The Interview – en film som nå blir piratkopiert i voldsom fart.

– Vi kom aldri til enighet
Plateselskapet hennes, Feel Ghood Music, har allerede varslet at de saksøker:

«Det var samtaler vedrørende bruk av låten «Pay Day» i filmen, men samtalene stoppet opp og vi regnet med at det var det, men etter at filmen ble lansert fant vi ut at låten likevel hadde blitt brukt uten lov.

Vi kommer til å ta juridiske skritt mot Sony Pictures og DFSB, byrået som hadde ansvaret for samtalene vedrørende bruk av låten.»

The Interview er allerede piratkopiert over 1,5 millioner ganger, så det vil bli interessant å se hvordan en eventuell straffeutmåling vil gjøres.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse