– Ingen tjente penger på Windows Phone

Huawei er ikke nådige i sine karakteristikker av Windows Phone.

Droppet Windows Phone
Det kinesiske selskapet hadde planer om å selge en mobil som kunne kjøre både Windows Phone og Android, men droppet planene kort tid etter å ha annonsert den tidligere i år.

Selskapet forklarte ikke hvorfor de droppet den, men har heller ikke tidligere lagt lokk på hva de mener om Windows Phone.

Annonse

Trolig flere faktorer
Om det er OS-et de ikke liker, eller det faktum at Microsoft selv lager maskinvare nå (Acer ble ikke glade for dette faktum) er usikkert, men det kan være en kombinasjon og det faktum at Windows Phone fortsatt er knøtteliten i forhold til Android og iOS.

Men nå er det ikke lenger noen som helst tvil om hva selskapet mener om OS-et.

Joe Kelly er selskapets internasjonale pressesjef, og sier rett ut under et intervju med The Seattle Times (Microsofts hjemby) at «ingen tjente penger på Windows Phone».

– Huawei ville kjøpe Nokia
Sommeren 2013 ble det ryktet at selskapet selv var interesserte i Nokia. Det hadde vært interessant å sett hva de hadde gjort med det, men de hadde sikkert gått for Android istedet.

Samsung, Acer, LG, HTC, Lenovo og Huawei laget alle Windows Phone-mobiler den gang (Microsoft har i det siste skaffet seg avtaler med Foxconn, Lenovo, Longcheer og ZTE), men nå er det bare Microsoft som står igjen med WP-markedsandeler etter oppkjøpet av Nokia.

Det ryktes at den nyeste Lumia-modellen får et 50 MP-kamera, men om den får «jedi-gester», det kan vi ikke si med sikkerhet enda.

 

Kilde:
The Seattle Times

Annonse
Annonse