Annonse


iPhone 6 kan noe Apple ikke har avslørt

Programvareselskapet Softorino, i samarbeid med Apple-bloggen TUAW, har ved hjelp av egenutviklet programvare (Waltr) verifsert at iPhone 6 og 6 Plus sin A8-brikke er i stand til å spille av 4K-video.

– Kraftig nok til 4K-video
Apple har ikke snakket om 4K på iOS-enheter – kanskje ikke så rart ingen av de to nye iPhone-modellene har 4K-skjerm.

Men at maskinvaren er i stand til å spille av videoklipp med oppløsningen 3840×2160 er uansett interessant informasjon, da det tyder på at Apple trolig har planer om å lansere 4K-maskinvare snart. Trolig en oppgradert Apple TV-modell.

Det kom ingen Apple TV
Det var virkelig fart i ryktene vedrørende en Apple TV, spesielt etter at Walter Isacsson Steve Jobs-biografi debuterte i oktober 2011. Det siste året har det vært mye mer stille.

For det begynner å bli noen år siden, og selskapet har holdt en rekke pressekonferanser, introdusert mange oppgraderte produkter, og et nytt ett (Apple Watch), men ingen av dem har revolusjonert TV-titting, en av tingene Steve Jobs hevdet han hadde løst i boka.

Kan iPhone være nøkkelen til en helt ny Apple TV-opplevelse? Vi får se.

 

Kilder:
Softorino
TUAW

Annonse


Annonse