Annonse


– Her er den, iPhone 6

Feld & Volk har satt sammen alle iPhone 6-kompontene de har fått kloa i. Her er resultatet.

Oppdatert, 09:23:

Feld & Volks bilder hinter i den retning at de har satt den sammen fra lekkede iPhone 6-komponenter, men sammenligner man dem med Goophone, er likhetene store.

Vi kan ikke bekrefte eller avkrefte om dette rett og slett er en Goophone med Feld & Volk-logo påklistret.

Uansett: Goophone er jo også basert på iPhone 6-lekkasjer, så bildene representerer nok iPhone 6 i endelig utgave ganske så bra.

Endelig er den komplett
Mer eller mindre alle kompontene til den kommende flaggskip-lanseringen til Apple har lekket, og nå har luksesselskapet Feld & Volk satt dem sammen.

Det eneste som ikke er mulig er å skru den på – bortsett fra dette er nok disse to bildene det nærmeste vi noengang har kommet iPhone 6.

(Ill.: Feld & Volk)

Litt tilbake til røttene
Det nye designet avslører e noe kurvet frontpanel, og et enda enklere høyttalergrill-design med større hull.

3,5 mm-inngangen for ørepluggene er der den har vært siden iPhone 5, og selvsagt er Lightning-tilkoblingen plassert mellom to skruer.

iPhone 6 måler 7 mm, mens iPhone 5s er 7,6 mm tykk.

Eple-logo på baksiden
Baksiden minner mer om den første iPhone-modellen enn samtlige modeller som kom i ettertid. Baksiden er av aluminium, og ikke glass.

iOS 8 har forøvrig røpet en ny oppløsning: 828 x 1472. Dette er samme oppløsning Feld & Volk kom frem til når de studerte selve panelet.

Tidligere har oppløsningen 960 x 1704 blitt ryktet, men det kan jo tenkes det blir to oppløsninger å forholde seg til: En for 4,7″ modellen, og en annen for 5,5″.

Svarene får vi 9. september.
 

Kilder:
9to5mac
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse