Annonse


Se «supermobilen» starte på sekunder

Takket være smart mellomlagringsteknologi starter Oneplus’ One opp på få sekunder.

Se så kjapp
Det er ikke snakk om ekte kaldstart, da bruker den mye lengre tid, men en slags mellomting mellom aldstart og sove-funksjonen alle moderne smartmobiler har når man trykker på strømknappen.

Det snedige er: Hvorfor har ikke ikke Nexus 5 den samme funksjonaliteten? Trolig er dette noe som er innebygget i Cyanogenmod.

Spesial-ROM
​One+, en 5,5″ stor mobil, leveres nemlig med en spesialversjon (11S) av den etter hvert så utbredte tredjeparts-ROM-en.

Annonse
Ikke bare starter den kjapt, men den er også veldig kjapp i bruk. Dette fordi den har det nyeste Snapdragon 801-brikkesettet. Det har jo også de andre toppmodellene i Android-segmentet, men forskjellen er altså Cyanogenmod, et rendyrket Android-OS uten dilldall, og laget for entusiaster som vet å sette pris på fart.

Les alt om mobilen hos DinSide.no.

Selv 64 GB-modellen er svært billig
Oneplus lanseres dessverre ikke i Norge, men heldige personer som inviteres til å kjøpe den er ikke lenger unna enn i Sverige. Det er nemlig lagt opp til et invitasjonssystem i starten.

Grunnet svært konkurransedyktige spesifikasjoner, er prisen det mest oppsiktsvekkende for en mobil med et så lekkert design på toppen av det hele: Kun 2499 svenske kroner skal de ha for 16 GB-utgaven (hvit).

Den støtter ikke minnekort, men det er egentlig ingen krise, for den koster kun 2849 svenske kroner i Sverige (norske kroner: 2589) for modellen med 64 GB (svart) intern lagringsplass.

Flere testklipp ser du hos Geek.

 

Kilde:
Geek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse