Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Martin Hajeks lekre iPhone 6 konsept med iPad-design. I juli får vi vite hvordan den virkelig ser ut, ifølge analytikeren Abhey Lamba. (Ill.: Martin Hajek)

Klare til å lage 100 millioner iPhone 6

Apple med eksklusiv safir-avtale.

9to5mac tror Apples Mesa-fabrikk i første omgang skal brukes til å lage safir-glass til iPhone 6.

Eksklusiv Apple-avtale
Det er Apples samarbeidspartner GT Advanced (les mer om avtalen) som avslører dette i dokumenter 9to5mac har fått tilgang til. Det er andre gang 9to5mac skaffer seg tilgang til hemmelige dokumenter i forbindelse med Apples nye fabrikk i delstaten Arizona.

Arbeidet GT Advanced gjør i samarbeid med Apple er for å få fart på masseproduksjon av det nye glasset som skal brukes til å beskytte panelet. GT Advanced har en ekslusiv avtale med Apple, så trolig vil det ta tid før andre mobil-produsenter vil kunne produsere det samme materialet.

Les mer om Apples Mesa-fabrikk.

Kan lage 100 millioner paneler
Det ventes at iPhone 6 får et panel mellom 4,6″ til 5″ stort. Ifølge analytiker Matt Margolis avslører de tekniske detaljene i dokumentene at fabrikken vil kunne produsere 103 til 116 millioner paneler i året.

Videre avslører dokumentene at det er snakk om langt større safir-glass enn hva som nå brukes på iPhone 5s-hjemknappen. iWatch eller iPhone 6? Kanskje begge deler.

 

Kilde:
9to5mac

Stikkord: iphone 6