Hopp til navigasjon Hopp til innhold
HTC One får nok en oppfølger tidlig neste år. (Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

HTC One 2-lanseringen avslørt

Lansering i februar eller mars.

En rettstvist mellom HTC og Nokia har trolig avslørt førstnevntes lanseringstidsrom for oppfølgeren til HTC One.

Mer One, takk
Er det noe vi vil se mer av, er nye toppmodeller fra HTC. Vi likte nemlig svært godt deres første One-modell , og det gjorde også alle andre som testet den (det samme kan dessverre ikke sies om One Max eller One Mini).

One har fine spesifikasjoner, overraskende gode stereo-høyttalere, og en ganske smart løsning på megapiksel-kjøret – kombiner dette med et helt unikt design med god byggkvalitet, og man har en vinner. Kan de gjør det samme igjen?

På MWC 2014?
Men tilbake til sakens kjerne: årsaken til at lanseringen nå trolig er kjent (februar eller mars neste år), er at dommer Arnold har innsikt i papirer som er viktige i forhold til saken mellom de to selskapene, nemlig om HTC skal nektes å selge One, noe som er interessant nok i seg selv. Noen endelig avgjørelse i saken har ikke retten kommet frem til enda.

Så dette er ganske så mye sikrere enn bare et rykte, men igjen: ting kan selvsagt endre seg. Uansett lover det godt. Mobile World Congress 2014 går av stabelen 24. til 27. februar. Det var på årets mobil-messe vi så One første gang, så forhåpentligvis får vi se oppfølgeren der også.

 

Kilde:
Cnet

Stikkord: htc, Mobil