Netcom og Ruter er en dårlig miks om dagen.

Annonse


Endelig BankID med NetCom

En rykende fersk pressemelding fra NetCom opplyser om at BankID endelig blir tilgjengelig også fra dem.

Endelig!
Det er en glad-nyhet for mange NetCom-kunder som har sett misunnelig på Telenors BankID-tjeneste. Funksjonen gjør det nemlig mulig å generere påloggingskoden til nettbanken ved hjelp av mobilen (som man alltid har med seg), istedet for kodebrikken (som man jo alltid glemmer).

«Fra i morgen av kan NetCom-kunder som ønsker å ta i bruk BankID på mobil, kontakte NetCom for å få tilsendt et nytt SIM-kort. Deretter må det nye SIM-kortet aktiveres på www.netcom.no/minside, før kunden kan bestille løsningen i egen nettbank.

Kunder som ønsker mer informasjon eller trenger hjelp til å komme i gang med BankID på mobil kan ta kontakt med banken», skriver den store norske teleoperatøren i pressemeldingen.

Disse bankene er støttet
«Nordea, DnB, Skandiabanken, Eika-banker og SpareBank1-gruppen tilbyr BankID på mobil til sine kunder. I tillegg vil 22 mindre banker åpne for BankID på mobil i løpet av den nærmeste tiden. Den fullstendige bankoversikten ligger på www.bankid.no

BankID på mobil blir tilgjengelig for Chess-kunder om et par uker, og sammen med NetComs kunder vil da totalt 1 640 000 flere nordmenn ha tilgang på den elektroniske identifikasjons- og signeringsløsningen ved bruk av mobilen.»

Så var det bare å vente på at Java forsvinner…

Du kan bestille fra og med i morgen tidlig her: www.netcom.no/bankid.

Kilde:
Netcom pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse