Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Endelig BankID med NetCom

Kan bestilles i morgen.

En rykende fersk pressemelding fra NetCom opplyser om at BankID endelig blir tilgjengelig også fra dem.

Endelig!
Det er en glad-nyhet for mange NetCom-kunder som har sett misunnelig på Telenors BankID-tjeneste. Funksjonen gjør det nemlig mulig å generere påloggingskoden til nettbanken ved hjelp av mobilen (som man alltid har med seg), istedet for kodebrikken (som man jo alltid glemmer).

«Fra i morgen av kan NetCom-kunder som ønsker å ta i bruk BankID på mobil, kontakte NetCom for å få tilsendt et nytt SIM-kort. Deretter må det nye SIM-kortet aktiveres på www.netcom.no/minside, før kunden kan bestille løsningen i egen nettbank.

Kunder som ønsker mer informasjon eller trenger hjelp til å komme i gang med BankID på mobil kan ta kontakt med banken», skriver den store norske teleoperatøren i pressemeldingen.

Disse bankene er støttet
«Nordea, DnB, Skandiabanken, Eika-banker og SpareBank1-gruppen tilbyr BankID på mobil til sine kunder. I tillegg vil 22 mindre banker åpne for BankID på mobil i løpet av den nærmeste tiden. Den fullstendige bankoversikten ligger på www.bankid.no

BankID på mobil blir tilgjengelig for Chess-kunder om et par uker, og sammen med NetComs kunder vil da totalt 1 640 000 flere nordmenn ha tilgang på den elektroniske identifikasjons- og signeringsløsningen ved bruk av mobilen.»

Så var det bare å vente på at Java forsvinner…

Du kan bestille fra og med i morgen tidlig her: www.netcom.no/bankid.

Kilde:
Netcom pressemelding

Stikkord: bank, bankid, netcom