Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Facebook har større problemer i dag morges. (Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

Du var ikke alene

Facebook, Wikipedia og Disqus var en stund umulige å nå.

Fra i dag tidlig har det vært nesten umulig å koble til Facebook.

Oppdatert: Hva nå enn som forårsaket problemene med å nå Facebook, Wikipedia og Disqus, så ble problemet løst omtrent samtidig ved publisering av denne saken.

Facebook, Wikipedia og Disqus
Det startet med forsiden, men har nå også berørt lynmeldingstjenesten som svært mange i Norge er avhengige av. Heller ikke Wikipedia får vi kontakt med. Begge tjenestene har hatt problemet i minst en time, og helt sikkert lenger.

Siden det rammer så mange store nettsider, og fordi vi vet vi ikke er alene om feilen, kan det tenkes det er snakk om en større teknisk feil i et kjernepunkt i det norske nettet, evt. hos en viktig ISP.

Som om ikke det var nok har vi (du også kanskje?), problemer med å nå Disqus.com. Disqus er nemlig kommentarfelt-løsningen vi buker. Det bør derfor ikke overraske deg om det blir vanskelig/umulig å kommentere artikler her på ITavisen.no til tjenesten er oppe igjen.

Stikkord: disqus, facebook, wikipedia